Kurser


Kurser

Jag erbjuder kurser inom många olika områden för dig och din hund. Både privatträning och kurser inom framförallt IGP, lydnad och spår. Men även valp, allmänlydnad, problemhundsträning och aktivering. 

 

Om mig

Jag är utbildad SBK instruktör i allmänlydnad, tävlingslydnad och brukslydnad samt SBK lärare. Jag är utbildad domare i IGP samt tävlingsledare i lydnad och har tränat och tävlat flera hundar upp i de högsta klasserna inom såväl de internationella som de nationella grenarna. 


Min träning bygger på positiva metoder och jag tror att den största framgången kommer när vi har roligt tillsammans med våra hundar. Det ska vara ett ömsesidigt samspel mellan hund och förare.


Jag bedriver främst kursverksamhet via Uppsala brukshundklubb och inom SBK Upplandsdistriktet men kan även anlitas till andra hundklubbar eller privatpersoner för kurser eller privatträning.


Privat träning

Är du intresserad av personlig coachning i lydnad, spår eller skyddslydnad så finns det nu möjlighet att boka in sig vid ett antal tider varje månad. Det går bra att boka flera timmar på en gång och att dela timmen på flera.


Bokning sker via mejl: hampus.stavem@gmail.com.

 

 

Priser för 2021

  • Per timme: 500:- inkl. moms (+ resa 18,50 / mil + moms)
  • Per heldag: 3500:- inkl. moms (+ resa 18,50 / mil + moms)

 

För längre kurser eller andra önskemål så lämnar jag offert. Jag tillämpar förskottsbetalning på alla mina kurser.

 

Kontakta mig genom att klicka här...

...eller skriv till mig på facebook

 

Jag innehar F-skattsedel och är reg. för moms.